2022-03-03 07:37:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Itt az ideje annak, hogy a dolgaid irányítását a kezedbe vedd

Napi horoszkóp március 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint olyan híreket kaphatsz, amik felvillanyoznak, és tettekre késztenek. Ma nem ismersz lehetetlent, és a szerencse is valahogy melléd áll. Egy telefonhívás segíthet abban, hogy fordíts a sorsodon!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma összefuthatsz valakivel, aki később nagy befolyással lesz a sorsodra. Vagy azért, mert munkát kínál, vagy azért mert szerelmet hoz. Az idő (és a te státuszod) dönti el, hogy mi lesz ebből!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne kritizálj olyan könnyedén másokat, még akkor se, ha egyébként igazad van. Valakit magadra haragíthatsz ugyanis, akit nagyon nem kellene. Esetleg éppen azt, akitől anyagi helyzetednek a javulását várnád.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne félj attól, hogy kimutasd az érzéseidet. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó, de akkor sem, ha negatív érzelmekről van szó. A pároddal ezek miatt ugyan vitád támadhat, de ezen is túl kell esnetek egyszer. A holnap már úgyis boldogságot hoz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz-Mars együttállása és a Plútó fényszögének hatására az Oroszlán ma féltékeny macskaként viselkedik. Pedig ezt az energiát jóra is használhatnád, szerelmi örömökre, szenvedélyre. Szervezzetek valamilyen közös programot!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az élet különös módon rendezi át a viszonyaidat. Ami tegnap még lehetetlen volt, mára valósággá válhat. Ha megőrzöd a racionalitásodat, akkor nem zaklatnak fel az események annyira.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz és a Mars együttállása ma belefut a Plútó fényszögébe – hirtelen vonzalom ébredhet benned valaki iránt, akit talán már régebbről is ismertél. Az érzés ráadásul kölcsönös lesz. Ideje lenne jobban megismernetek egymást!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valakivel összejöhetsz újra, akivel korábban szakítottál, vagy aki téged hagyott el. A múlt fájdalmai mára már szerencsésen elmúltak. Ez alapot adhat egy új kezdetnek. Másként, máshogy, talán egész más viszonyban, de egymás javára lehettek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jól teszed, ha ezt az időszakot a kapcsolatépítésre használod fel. Minden ismeretség, amit mostanában kötsz, előbb-utóbb a hasznodra lehet. Te is legyél bőkezű azokkal, akik téged támogatnak! Ha szeretnek, az is téged erősít.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Zajos fordulatokkal telik a napod. A munkahelyeden ugyan rengeteg lenne a munkád, de ezen kívül is vannak teendőid. Talán valóban túlvállaltad magad a mai napra. Reggel még lemondhatsz egy s mást, de később már nem.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Itt az ideje annak, hogy a dolgaid irányítását a kezedbe vedd. Minél inkább így teszel, annál kevesebb meglepetésben lehet részed az elkövetkező időkben. Igaz, a változások még téged is meglephetnek, de alkalmazkodó készséged maximális.


Halak: II. 19. - III. 20.

A jegy szülöttei egyik sikert arathatják a másik után. Az emberek vonzódnak hozzád, amit a jegyében járó Napnak és Jupiternek is köszönhetsz. Most mindenkit elbájolsz, kenyérre kensz, elvarázsolsz. Élj a lehetőséggel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: